Kravlji sir pobeđuje masne naslage

Nutricionisti kažu da ćete biti mršaviji ako konzumirate svež kravlji sir u večernjim satima...

Mnoge dijete govore o tome kako konzumiranje u večernjim satima nije dobro, jer se tokom noći hrana duže vari, što dovodi do povećanja kilograma i sporijeg gubljenja masti iz organizma.Međutim, sada nutricionisti tvrde da postoji jedna namirnica koja je odlična, naročito kada padne noć.

Reč je o kravljem siru koji je pokazao neverovatno pozitivna dejsva kada je reč o mršavljenju. Sir u sebi sadrži kazein, mlečnu belančevinu koja oporavlja mišiće i značajno ubrzava metabolizam. Nutricionisti kažu da je od 30 do 50 grama kravljeg sira dovoljno da se konzumira pred spavanje i da će vam to pomoći da ne budete gladni, a da ćete tokom noći brže gubiti kilograme nego inače.

Međutim, ne smete se zanositi i preterivati sa drugom hranom. Kako bi sir imao efekta i kako bi kazein iz njega uspeo da vam pomogne, potrebno je da vaša celodnevna ishrana bude izbalansirana i da vaš unos masti i ugljenih hidrata ne bude previsok.

Ako niste neki ljubitelj sira, kazein možete pronaći i u mnogobrojnim proteinskim šejkovima, pa njih možete konzumirati u večernjim satima umesto sira.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group