Neverovatna telesna transformacija legendarnog Džona Gudmana

Zvezda Big Lebowski, 10 Cloverfield Lane i brojnih drugih legendarnih filmova, Džon Gundman, predstavio je svoj uspeh i gubitak devedeset kilograma kada je prošetao crvenim tepihom prošlog ponedeljka...

Gudman se pojavio na premijeri The Freak Brothers filma u Los Anđelesu, potpuno izmenjenog fizičkog izgleda, vitke figure, u narandžastom džemperu, majici, teksas pantalonama i jakni. Holivudska zvezda krenula je sa svojim gubitkom kilograma davne 2007. godine, ali nikada nije uspeo da održi kontinuitet na svom putu sve do sada.

Sudeći prema Page Six magazinu, šezdesetdevetogodišnji Džon izjavio je: „Nekada davno, ja bih za tri meseca izgubio oko 30 ili 31 kilogram, ali bih se zatim počastio siks-pekom ili bilo čim drugim, vraćajući se svojim starim navikama. Ovoga puta, želeo sam da sve uradim polako, kretanje, vežbe. Polako stižem u godine kada više ne mogu sebi priuštiti da sedim mirno“. Nakon što je krenuo sa skidanjem kilograma 2007. godine, Gudman je skakao sa zdravog na nezdravi način života i ishrane.

Posle nekog vremena, kada je dogurao do masivnih 181 kilograma, on je odlučio da jednom zauvek promeni svoj životni stil. Svestrani glumac koji je čak bio glas iza brojnih kultnih klasika kao što je The Emperor's New Groove, potpuno se otreznio i uposlio je proslavljenog ličnog trenera Makija Šilstona.

Deo ove promene značio je primenjivanje mediteranskog načina ishrane, koji uključuje ribu, maslinovo ulje, povrće, orašaste plodove i voće. Glumac je takođe pred sebe postavio misiju sačinjenu od prelaženja 10.000 do 12.000 koraka svakodnevno. Kako je Džon izjavio People magazinu: „Potrebno je dosta kreativne energije kako bi se sedelo na zadnjici i smisliti šta će se sledeće jesti. Želeo sam da živim život na bolji način“.

Džon tvrdi da se sve na kraju svelo na kontrolu porcija i mogućnost da se prepozna kada je hrana prekomerna ili preko potrebna, sudeći prema Page Six. Kako je sam naveo, njegova prethodna ishrana zasnivala se na tome da utrpa sve što može u svoja usta, bez preteranog razmišljanja o tome.

Kako je legenda Holivuda potvrdila, njegova transofrmacija predstavlja deo tekućeg projekta koji će imati dugoročnije rezultate. Premijera održana prošlog ponedeljka nije prvi put da su ljudi mogli da posvedoče neverovatnoj telesnoj transformaciji ovog glumca. On je pre ovoga stigao na premijeru Trumbo naslova 2015. godine u iznenađujućem izdanju, nakon što je izgubio ogromnih 45 kilograma.

Stoga, ne predstavlja nikakvo iznenađenje štop je Džon Gudman izgledao toliko komotno kada se pojavio na događaju u ponedeljak pored svojih kolega Pete Devisona i Blejka Andersona. Prema vikipediji, Džon je odrastao sa majkom konobaricom i ocem koji je radio kao poštar i nažalost preminuo kada je on bio veoma mali.

Ova glumčina osvojila je Gloden Globe nagradu za najboljeg glumca 1993. godine, za svoju ulogu u TV seriji Roseanne, u kojoj je igrao Dena Konera. Do sad, u svojoj karijeri, Džon Gudman poseduje preko pedeset naslova i četrnaest puta je bio gost popularne televizijske komedije Saturday Night Live

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group