Teri Kruz otkriva svoj recept za održavanje surovih trbušnjaka

Zvezda malih ekrana Teri Kruz, poznat je po svojim unikatnim glumačkim veštinama, humoru, advokatskom radu i zastrašujućim mišićima...

Moramo dodati da Kruz poseduje i isklesane trbušnjake takođe, ne libeći se da ih pokaže u brojnim svojim projektima. U poslednjem izdanju svog Eat Like serijala, Men's Health publikacija predstavlja načine na koje ova stena od čoveka i bivše lice sa naslovnice održava svoje savrešene siks-pekove.

Glavni Kruzov trik za održavanje trbušnjaka jeste post tokom većeg dela dana, sve do predvečernjih sati. "Kada se probudim popijem čašu vode u koju sipam malo aminokiselina u prahu, što je kombinacija koju zovem zvezdana prašina. To pijem ujutru i u popodne, a nakon prve čaše odlazim na svoje treninge."

On takođe pije kafu, ali bez šećera i bilo kakvih dodataka. Uz pomoć kokosovog ulja glumac dodaje potrebnu količinu "zdravih masnoća" koje su telu potrebne tokom prilično isposničkog prvog dela dana. Zatim, vreme je za proteine u formi jaja i slanine, sa dodatkom neke salate. Ponekada, Kruz voli da promeni rutinu menjajući stvari sa krekerima od šargarepe ispunjenim salamom, sirom, hlebom i naravno bademima - jer su oni prepuni zdravih masti.

U pet sati, Kruz konzumira proteinski šejk, a pošto radi od jutra i tokom svog isposničkog perioda, njemu je potrebna dodatna energija kako bi pripremio svoje telo za večeru, posebno zbog toga što se ona sastoji od obroka ispunjenog ugljenim hidratima.

"Obično oko sedam ili osam uveče uživam u ukusnom obroku, koji nije katogen", dodao je Kruz. "Na meniju imam hleb, pastu, ali za mene, savršenu večeru čine šnicla, slatki krompir i brokoli."

Samoproklamovani ljubitelj dezerta jednostavno ne može završiti dan bez parčeta ili dva čizkejka. Slično kao večera, njegov dezert je ispunjen masnoćama zahvaljujući bademovom brašnu koje koristi. Kako ovaj vremešni snagator tvrdi, nemoguće je osetiti razliku u konačnom proizvodu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group