Najbolje vežbe koje možete raditi u bazenu

Evo sjajnog načina da se rashladite dok vežbate...

Mnogi od vas sigurno vrele letnje dane provode pored prelepih bazena. Sigurni smo da na ovakvim mestima vreme najčešće provodite tako što se izležavate na suncu i ispijate hladne koktele, ali mi vam savetujemo da vreme na bazenu iskoristite i za dobar i naporan trening.

Vežbe u vodi su sjajne iz više razloga. Prvenstveno, nećete se znojiti i bićete rashlađeni, a drugo, imaćete veće opterećenje na mišićima, što samim tim znači da ćete imati naporniji i bolji trening koji će bolje oblikovati vaše telo.

Bas Ruten, personalni trener, odlučio je da na svom Youtube kanalu podeli jedan trening pored bazena i da vam pokaže najbolje vežbe koje možete raditi u vodi. Neke vežbe su jednostavne, neke teške, a druge zahtevaju da imate određene rekvizite, ali sve one imaju isti cilj, a to je da aktiviraju vaše telo i da učine da izgledate lepše i da budete snažniji.

Ako ove vežbe budete radili dok ste u bazenu, onda ćete ubiti dve muve jednim udarcem, jer ćete se istovremeno kupati i uživati, ali i raditi zahtevne i korisne vežbe.

Pogledajte video klip.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group