Najlakše i najefektivnije vežbe za triceps

Ove vežbe će vam pomoći da imate masivne i definisane tricepse...

Popularni bodibilder, Julijan Smit, postao je popularan jer prirodnim metodama dolazi do željenog fizičkog izgleda. On ne koristi nikakve preparate i suplemente, već se samo koristi pravilnim i strogim režimima ishrane i treninga.

On je na svojim društvenim mrežama veoma aktivan i često savetuje svoje pratioce kako da dođu do željenog izgleda. Ovoga puta on je govorio o tricepsima i njihovoj važnosti. Triceps je najveći deo vaše ruke, pa ako želite veći i masovniji izgled, onda triceps mora da vam bude primaran, a biceps sekundaran zadatak.

Julijan je izdvojio tri vežbe za koje kaže da su lake, ali istovremeno i neverovanto efektivne. On kaže da će vam ove vežbe pomoći da dobijete ruke iz snova.

Evo o kojim vežbama je reč:

1. Potisak sa čela

Ovo je odlična vežba koju možete raditi na benč klupi. Potisak sa čela je bezbedna vežba i odlična je za bočne i duge mišiće vaših nadlaktica. Vežbu radite tako što u ležećem položaju podižete teg sa vašeg čela na gore. Ruke ćete savijati samo u laktovima, pa ćete na taj način opteretiti vaš triceps.

Tri seta od 10 ponavljanja je sasvim dovoljno da se vaš triceps dovoljno optereti.

2. Potisak iznad glave u sedećem položaju

Ovo je slična vežba kao potisak sa čela. Sada iz sedećeg položaja podižite teg preko vaše glave. Teg treba da bude iza vaše glave u početnom položaju. Ruke, takođe, savijajte samo u laktovima. Ne preterujete sa težinom dok radite ovu vežbu.

Nađite težinu koja vam odgovara i uradite tri seta od 10 ponavljanja.

3. Povlačenje sajle

Još jedna sjajna i efikasna vežba koja će vam pružiti odlične rezultate. Odaberite dogovarajuću težinu i povlačite sajlu na dole. Dok povlačite sajlu, trudite se da ruke ne pomerate u ramenima, već samo u laktovima. Tako ćete maksimalno aktivirati vaše tricepse.

Tri seta od 10 ponavljanja sa velikom težinom će vam biti dovoljna .

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group