Radite ovu vežbu ako želite ramena kakva ima Stalone

Ova vežba je jednostavno nemilosrdna...

Ne postoji nijedan akcioni heroj, koji nema savršena ramena i ruke. Ako pokušavate da dobijete leđa kakva ima Silverster Stalone, koji i dalje "kida" kada vežba gornji deo tela iako ima 71 godinu, što smo mogli da vidimo u prethodnom tekstu koji smo o njemu radili, onda morate pokušati da uradite ovu Action Hero Jacked vežbu.

Ova vežba je jednostavno nemilosrdna prema vašim ramenima, a ako želite dodatne beneficije, predlažemo da je kada god možete radite stojeći, jer tako postaje sjajna rutina za vaše trbušnjake takođe.

Vežbanje završite sa dvanaest minuta konstantnog nošenja tegova, ali u različitim pozicijama. Mogućnost prilagođavanja vašeg hvata daće vam priliku da se fokusirate na osnaživanje svojih ramena iz više uglova, sprečavajući vašu formu da kolabira zbog umora. Nošenje tegova sjajno je za ramena, ali i za vaše držanje.

Ako želite da probate ovu vežbu, evo režima:

1. Dizanje tega sa šipkom stojeći, 4 seta, 8-12 ponavljanja

2. Dizanje tegova stojeći, 3 seta, 8-12 ponavljanja

3. Lateralno dizanje tega, 3 seta, 8-12 ponavljanja

4. Istezanje trake sa zadrškom, 30 sekundi svaka, 5 minuta ukupno

5. Uspravno veslanje sa tegovima, 3 seta, 8-12 ponavljanja

6. Obrnuti let, 3 seta, maksimalno ponavljanja

7. Nošenje tega, različiti hvatovi, 12 minuta bez pauze

Možda vam cela ova vežba deluje lagano, ali verujte da nije, posebno ako se pridržavate naše priče o sporom tempu rada sa tegovima, koji će vam brzo doneti rezultate. U suštini, ono šta je najbitnije kod ove vežbe i svake koja joj je slična jeste da se dobro zagrejete i istegnete pre početka, kako biste sprečili povrede i da u slučaju neke veće nelagodnosti smanjite kilažu sa kojom radite ili, u zavisnosti od intenziteta nelagodnosti, u potpunosti prekinete vežbu.

Zapamtite da se do ludih mišića i definisanog tela ne može doći za jedan dan i dajte sebi i svom telu vremena za predah.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group