Švarceneger otkrio koje su 3 najbolje vežbe za grudi

Evo šta je legendarni Arnold Švarceneger radio kada se pripremao za najveća bodibilding takmičenja...

Sigurni smo da svaka osoba na ovoj planeti zna ko je Arnold Švarceneger. Ovaj bodibilder i akcioni glumac postao je globalni fenomen kada je tumačio ulogu Konana, a kasnije Terminatora. Švarceneger je postao sinonim za akcionog heroja koji uvek pobeđuje i koji je nepobediv.

Pošto je sada u svojoj sedmoj deceniji života, Švarc se retko pojavljuje u filmovima, ali njegov uticaj na filmskoj sceni je još uvek veoma jak. Međutim, pre nego što je postao glumac, ovaj čovek je bio najuspešniji bodibilder na svetu. Sedam puta je osvajao takmičenje Mister Olimpija i danas važi za jednog od najboljih bodibildera svih vremena.

Arnold je imao veličinu, proporciju i snagu i zbog toga su ga sudije obožavale, a svi koji su sa njim trenirali kažu da je bio rigorozan i jako uporan kada su treninzi bili u pitanju.

Iako danas ne trenira kao nekada, Arni je vrlo aktivan i izgleda neverovatno dobro za čoveka koji ima preko 70 godina. Vrlo je aktivan na društvenim mrežama i trudi se da ljudima pomogne i da im objasni kako da pravilno treniraju i kako da dobiju željeni izlged tela.

On je protivinik modernih tehnika treniranja i tvrdi da je klasično treniranje sa tegovima i osnovnim vežbama najbolje i da daje najbolje rezultate. Zato je Arnold otkrio da je za grudi dovoljno da radite 3 osnovne vežbe koje će vam omogućiti sjajan razvitak.

On je rekao da su ove vežbe sve što je on radio za grudnje mišiće i da je sve preko toga čidta glupost. Ove vežbe su jednostavne, rade svoj posao i čine da mišići budu jači i veći.

Dakle, ako želite veće grudne mišiće, onda obavezno radite ove 3 vežbe:

Bench Press

 

Incline press

 

Dumbell fly

Foto:Fitness Volt

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group