Ti budi promena koju želiš da vidiš!

Želiš da započneš sa treningom, a jednostavno ne znaš kako? Primećuješ da više nisi tako poletan i spretan, a treći sprat zgrade deluje ti kao osvajanje Mont Everesta? Nezadovoljan si svojim izgledom, a sanjaš o tome da postaneš snažniji, brži i jači?

Zašto sanjariti, kada sve to može postati tvoja realnost? Naravno, ne preko noći. Ako želiš velike rezultate, moraš biti spreman da uložiš i veliki trud. A sve ostalo, prepusti FIT HUB timu, koji u svojim redovima ima prvoklasne stručnjake, koji nikada neće odustati od tebe!

FIT HUB Health & Fitness Concept nastao je sa ciljem da ti pruži podršku kada ti je najbitnija, u momentima kada shvatiš da je vreme da unaprediš svoje zdravlje, snagu i izgled. Oni su tu da ti pruže motiv i daju energiju da se posvetiš sebi i zdravom načinu života. Da eliminišeš loše navike, kojih se, inače, veoma teško odričeš! Naravno, nije dovoljna samo tvoja dobra volja i želja za napretkom, veoma je bitno da imaš oslonac i podršku pravih ljudi, koji će ti pružiti ruku i držati te čvrsto da ne padneš i ne posustaneš.

Naravno, napredak se postiže samo upornom vežbom i zavisi od karaktera i stanja organizma svakog pojedinca. Zato FIT HUB ne očekuje da se ti prilagodiš nametnutnim standardima, naprotiv, nastoji da ti sam postavljaš svoje standarde. Ne moraš da radiš sve što drugi rade, a tvoja fitnes rutina ne mora da izgleda kao naslovna strana Instagrama. Ne moraš da pristaješ na šablone, jer u ovoj fitness oazi doživećeš nešto potpuno drugačije i unikatno.

Možda ne može da ti se obeća da neće biti znoja, ali ono što ti FIT HUB garantuje jeste da ćeš unaprediti svoje zdravlje, oporaviti svoje telo i potpuno promeniti sve te loše navike koje si godinama vredno stvarao. Ni brzo, ni polako, već onim tempom koji tebi odgovara, uz poštovanje tvojih želja, mogućnosti i potreba. Na početku će se uraditi testiranje i u dogovoru sa tobom će se osmisliti strategija koja će ti doneti rezultate o kojima sanjaš. FIT HUB će ti omogućiti da vežbaš maksimalno bezbedno, uz stručan nadzor i savete koji će ti olakšati život, u pravom smislu te reči. Bilo da se oporavljaš od neke povrede, ili si samo zainteresovan za bolji izgled svoga tela – FIT HUB tim ti obezbeđuje personalizovan pristup treninzima, kao i plan ishrane izrađen od strane sertifikovanog nutricioniste, sa kojim su dobri i brzi rezultati zagarantovani.FIT HUB poštuje vaše vreme, i u skladu sa tim su obezbedili FitHub aplikaciju, koja ti nudi sve potrebne informacije vezane za program treninga ili odabrani režim ishrane, uz lako i brzo zakazivanje/otkazivanje do 2h pre termina. U samoj blizini FIT HUB centra obezbeđen je i slobodan parking. Možda ćeš ipak povremeno prepešačiti pedesetak metara, ali, svaki metar se računa!

Samo oni koji su dovoljno hrabri da pomisle kako mogu promeniti svet su oni koji to zapravo i čine, a FIT HUB u svom timu želi i čeka upravo te neustrašive. Pridruži se i postani promena koju želiš da vidiš!

FIT HUB se nalazi u ulici Gandijeva 133a, u Beogradu, a možeš zakazati konsultacije ili svoj prvi trening na:
+381640373648 ili e-mail: info@fithubconcept.rs

Više informacija možeš pronaći na >>> FIT HUB CONCEPT

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group