Ultimativna telesna transformacija nakon deset nedelja Torovog treninga

Jutjuber Erik Konover možda jeste pomalo opsednut Krisom Hemsvortom, jer ne samo da je radio i hranio se isto kao on tokom mesec dana, već je dobio priliku da vežba sa ovim popularnim glumcem, takođe...

Za svoj poslednji video inspirisan Hemsvortom, Konover je dobio priliku da se poveže sa njegovim trenerom Lukom Zokijem, kako bi se pripremao ukupno deset nedelja upotrebom istog Center Power programa koji glumac i njegov tim koriste radi dostizanja ultimativne vodeće uloge u Thor: Love and Thunder naslovu, dok su rezultati koje je postigao definitivno vredni ovog mitskog heroja. 

"Tokom Pandemije potpuno sam se opustio", izjavio je Konover u videu. Pored loše ishrane i raskida koji je imao, ovaj čovek se nalazio u svom najlošijem izdanju do sada. Od kada se probudio, on je izgubio sve što je nabacio tokom prethodne godine provedene bez pravog treninga. Nakon što je video nove informacije o Hemsfortovoj transformaciji za poslednje izadanje Thor franšie, Konover je dobio potrebnu inspiracju kako bi se vratio fitnesu i stupio u kontakt sa ličnim glumčevim trenerom.

"Kris je zver, on se trenutno nalazi u životnoj formi i veći je nego što je ikada bio", dodao je Zoki tokom internet video sastanka održanog sa jutjuberom.

Pre nego što je počeo, Konover je morao biti izmeren. On je startovao sa gotovo 92 kg i 16,8 % telesne masti, dok je njegova bazna karolična vrednost, broj kalorija koji mu je potreban kako bi održao trenutnu kilažu, iznosio 2.016 kalorija dnevno. Kako bi se prilagodio novom programu, jutrjuber je krenuo da unosi duplo više od toga. Desetonedeljni trenažni proces podeljen je u tronedeljne segmente, sa nedeljom za dekompresiju i rasterećenje, zbog brojnih njegovih delova orijentisanih na mišićni bodibilding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erik Conover (@erikconover)

Konover je primetio da je njegova prva vežba bila prilično demorališuća. Nakon trideset dana, on je diskutovao o izazovima i napretku stvorenom podizanjem žestokih kilaža tokom ove avanture, koja je uključivala i naporna putovanja. Ovom prilikom jutjuber je naveo da je počeo da primećuje kako se njegove ruke vraćaju, zajedno sa osnovnim nivoom snage koji se nalazio tamo gde je nekada bio.

Što se tiče njegove dijete, on se fokusirao na stvaranje isklesanih mišića, unoseći 4.000 kalorija dnevno, sa obrocima ispunjenim nemasnim proteinima, zdravim žitaricama, dobrim mastima i obiljem povrća. "Ishrana je postala moje puno radno vreme. Ona je najveći deo celokupnog izazova", dodao je Konover. "Sa druge strane, konstantna putovanja su postavila dodatni izazov pred moju novu dijetu, takođe."

Do četrdeset i petog dana, jutjuber se čekirao još jednom na društvenim mrežama i uključio nove informacije o svojoj kilaži, koja sada iznosi 98,5 kg, odnosno 5,5 kg više nego kada je počeo. Njegova snaga se uvećala trostruko, što mu je omogućilo da podiže oko 143 kg. Njegovi zgibovi su podignuti sa svega četiri na 15 ponavljanja, pretklon je počeo raditi sa tegovima od 25 kg, kako bi na kraju stigao do težine od 45 kg.

Status njegove poslednje objave jasno dokazuje da Konover nije nabacio masu čisto iz estetskih razloga, jer je njegovo poslednje merenje iznosilo 95,2 kg i telesna masnoća spala je na 11,2 %. "Sada, glavni cilj je postalo održavanje ovih mišića, dok je dodavanje mišićne mase jedan od sledećih koraka."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group