Fitness - Fitness saveti

10-minutni KROSFIT trening bez opreme

Evo sjajnog treninga koji će vam pomoći kada zatvore teretane...

Sigurni smo da sve više slušate o krosfitu kao vidu treninga, ali verujemo da mnogi od vas ne znaju šta krosfit tačno znači i predstavlja. Krosfit je vrsta vežbanja, koja zahteva da trenirate i radite naporne i zahtevne vežbe vod velikim intezitetom u kratkom vremenskom roku.

Dakle, prilikom krosfit treninga, nećete imati mnogo vremena za odmor, a sve serije i vežbe koje budete radili, moraćete da radite brzo, eksplozivno i da momentalno prelazite sa jedne na drugu vežbu.

Ovakav tip treninga je posebno dizajniran kako bi se povećala izdržljivost i snaga svake individue, za vrlo kratak vremenski period. Istraživanja su pokazala da ovaj vid treninga najbrže dovodi do rezultata u pogledu snage i kondicije, a takođe ćete i vrlo lako oblikovati telo i postići najlepši prirodan izgled radeći mnogobrojne krosfit treninge.

Pošto danima slušamo vesti o tome da će teretane u narednim danima raditi samo do 17H, onda smo odlučili da vam predstavimo sjajan krosfit trening koji se  radi za samo 10 minuta i koji od vas ne zahteva nikakvu opremu.

Trening se sastoji od nekoliko uzastopnih vežbi, a kako  i bolje shvatili i videli kako se radi, savetujemo vam da pogledate video klip ispod:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group