Fitness - Fitness saveti

Rok otkrio fitnes tajnu za povećanje nogu

Slavni glumac je nedavno na svom Instagram profilu otkrio svojim fanovima kako da dođu do većih i jačih nogu...

Dvejn Džonson je poznatiji pod nadimkom Rok i on je nekadašnji rvač koji je postao uspešna holivudska zvezda i sigurni smo da ste ga videli u različitim filmskim ostvarenjima. Pored toga što je veoma dobar glumac, Rok je pravi fitnes manijak koji svakodnevno utroši po nekoliko sati na trening i pravilnu ishranu.

Kako bi svoju mišićnu masu zadržao, Rok dnevno unese 5000 kalorija i ponekad provede i do 6 sati u teretani. Na svom Instagram profilu, Rok svakodnevno kači trening savete i pomaže svojim fanovima da poatignu željene rezultate u teretani, a ovoga puta, on je otkrio tajnu nabijanja mišićne mase na nogama.

Noge su problem kod mnogih muškraca i velika većina ne zna kako da trenira noge i na koji način da ih poveća. Zato je Rok otkrio na koji način on to radi.

„Kako se situacija poboljšava i kako sve više ljudi de u tertane, tako svi pokušavamo da se vratimo u našu top formu. Ja sam danas radio noge i rasturio sam ih, a vama ću dati savet kako da to uradite. Poenta je da trening završite sa jakim vežbama, a ne sa laganim. Cilj je da što više iscepate mišićna vlakna, kako bi mišići mogli da rastu. Zato trening završavajte sa vežbama kao što je Leg press“, rekao je Rok i pozdravio fanove.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group