Fitness - Fitness saveti

Treninzi za um i telo Majkla B. Džordana

Majkl B. Džordan se nalazi iza brojnih muževnih uloga koje su mu pomogle da se uzdigne do glumačke superzvezde, ali čovek koji stoji iza bokserskog šampiona Adonisa Krida, ahrineprijatelja Erika Kilmongera i mornaričke foke Džona Klarka, koji predstavlja njegov poslednji filmski projekat, Without Remorse, nije koristio magiju kako bi se uklopio u uloge...

Tokom brojnih projekata, njegovo telo je građeno napornim radom, ali u određenim momentima, glumac se mora opustiti, uživajući u odmoru i rekreaciji. Upravo u ovakvim momentima Džordan je snimljen od strane ekipe Men's Health publikacije, tokom svog odmora u Santa Barbari. Međutim, ova pauza nije značila da popularna zvezda poptuno prestaje sa postavljanjem svog tela pred različite izazove kako bi održao njegovo savršeno stanje, ali i titulu najseksipilnijeg muškarca osvojenu prošle godine, brinući podjednako o zdravlju organizma i duha putem meditacije.

Džordanove rutine su brze, efektivne i pre svega brižne prema organizmu. Glumac uključuje plivanje u bazenu sa serijama podizanja tegova, zasnovanim na visokom broju ponavljanja, radije nego na podizanju velikih težina.

"Posebno u mom slučaju, sa brojnim povredama koje sam pretrpeo tokom godina, boravak u vodi održava moje zglobove zdravim, smanjujući pritisak pojedinih starih povreda tokom savlađivanja njenog otpora", izjavio je Džordan. Nakon tegova, čučnjeva sa medicinkom i kanapa za krosfit, Džordan završava svoju sesiju meditacijom kako bi održao svoj um fokusiranim. Sve ovo pomaže glumcu da adaptira svoj trening stil i stvori savršenu fitnes formu za sledeću ulogu.

Popularni glumac predstavlja nekoliko savršenih saveta za svakodnevne trening rutine, koje možete uključiti u svoje planove, posebno kada osetite da je vaše telo preopterećeno. Ovaj tip vežbi veoma je lak, ali nakon njega svakako ćete se osećati daleko bolje, posebno nakon dana kada je podizanje velikih kilaža bio vaš glavni cilj.

N.Đ.

Izvor: Men's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group