Spremanje bifteka u mašini za sudove

Moderni kuvari pronašli su još jedan inovativni način za spremanje mesa...

Spremanje bifteka zna da bude prilično komplikovan posao, pogotovu ako želite da vam biftek spolja bude krckav i reš, a unutar srednje pečen. Najčešći problemi koji ljudi imaju sa pripremom bifteka jeste, što teško znaju kakav je biftek u svojoj sredini, odnosno da li je dovoljno pečen. Mnogi to rade po osećaju, ali u zavisnosti od tiganja koji koriste i metode pečenja, rezultati mogu biti drugačiji.

Međutim, mnogobrojni Youtuberi otkrili su pomalo neobičnu metodu spremanja bifteka koji pruža neverovatne i uvek iste rezultate.Potrebno je da uzmete komad bifteka u vakumiranoj kesi,a zatim da ga tako sa kesom ubacite u mašinu za pranje sudova.

Upalite ciklus na 90 minuta i namestite temperaturu na 50 stepeni. Kada se ciklus završi, meso će biti skuvano. Sve što dalje treba da uradite jeste da ubacite biftek u tiganj i da ga propržite na maslinovom ulju i puteru, kako biste dobili zlatnu i krckavu koru.

Posle nekolio minuta u tiganju, dobićete savršeni srednje pečen biftek.

Pogledajte video klip:

 

Foto: Cook the Story

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group