Fitness - Vežbe

Busta Rhymes otkriva svoju rutinu vežbanja

Busta Rhymes poznat je po jednom od najsnažnijih i najbržih glasova u rep muzici, ali pre nekoliko godina, njegovo telo i njegova umetnost nisu bili na istom nivou…

Nakon turbulentnog perioda, u sred kreiranja njegovog 2020 albuma Extinction Level Event 2: The Wraith of God, zdravlje slavnog umetnika bilo je u opadanju, jer je svu svoju pažnju usmerio prema svojoj muzici i porodici.

“Verovali ili ne, bio sam najlošijeg zdravlja kada sam stvarao ovaj album. Toliko sam bio fokusiran na muziku i kreiranje nečega fantastičnog, da se uopšte nisam brinuo za sebe”, izjavio je Busta. Nakon što se prepao napadima apneje za vreme spavanja i drugim problemima sa zdravljem početkom 2019.godine, on je potražio lekarsku pomoć i otkrio da ima polipe u grlu, zbog čega se više fokusirao na svoje dobrostanje i posvetio se povratku u pravu formu.

Nedugo potom, povezao se sa bodibilderom Deksterom Džeksonom, koji mu je prepisao intenzivni tridesetodnevni plan ishrane i vežbanja. Sada, reper nastavlja da prati brojne principe koje je tada usvojio, kako bi zaista transformisao svoje telo. Kako sam kaže, nikada nije imao više od 154 kilograma, a sada, težak je 115, sa izobiljem mišića.

Reper je velikodušno otvorio svoja vrata za javnost i pokazao kako vežba svoje telo, u društvu trenera Viktora Munjoza. Njegova rutina se najvećim delom oslanja na sprave za vežbanje, tako da nećete moći da je izvedete kod kuće.

Pogledajte u videu kako izgleda jedan njegov dan u teretani:

N.Đ.

Izvor: Men's Health US

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group