Intenzivni 5-minutni trening za biceps

Sjajan trening koji će pomoći da vaše ruke brže postanu masivnije i snažnije...

Vežbe za ruke su jedne od najpopularnijih u teretani, a razlog za to je taj što svi muškarci žele da imaju veće i snažnije ruke. Zbog toga vežbe za bicepse i tricepse postaju neizbežan deo svkog treninga i muškarci se trude da što više iscepaju vlakna ovih mišića kako bi ih bolje stimulisali na rast. Zato vam predstavljamo jedan kratak, ali vro intenzivan trening koji će vam omogućiti da na kraju treninga dodatno opteretite ruke i tako učinite da one postanu jače i veće.

Ovoga puta vam predstavljamo kratki, ali intenzivni trening koji će bukvalno uništiti vaše bicepse i verujte nam da će vaše ruke posle ovog treninga goreti. Trening se satoji od 5 vežbi:

Wide Curl
Hammer Curl
Drag Curl
Reverse Curl
Straight Curl

Svaka od navedenih vežbi radi se sa dve bućice i težina bućica ne treba da bude prevelika, poenta je da izdržite čitav trening bez prestanka i da čitavih 5 minuta radite neprestano vežbe. Ovakav kratki trening odličan je na kraju velikog treninga ili u toku dana, kada želite da dodatno aktivirate vaše bicepse.

Pogledajte klip:

Foto:Muscle & Fitness

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group