Internet optužuje Stalonea da je lažirao veoma tešku vežbu

Pojedini internet korisnici optužuju Silvestera Stalonea da potencijalno lažira svoje vežbe...

Na videu podeljenom putem Instagram naloga akcione zvezde, možemo videti Stalonea koji naporno vežba i kompletira frontalno podizanje klečeći na oba kolena i podižući dva tega u visini svojih ramena, nakon čega se vraća u stojeći položaj. On je ovu vežbu izveo sa tegovima od po dvadeset kilograma u obe ruke.

Odmah skupivši preko pet miliona pregleda, ovaj instragram post pratio je opis: "Good 'heavy' morning! Punching hard till the final bell...@gunnarfitness @slystalloneshop." Jedan korisnike je komentarisao da ne želi da zvuči loše, ali njemu ovi tegovi deluju lažno.

Fitnes jutjuber Simon Miler, koji je veliki obožavalac popularnog glumca, takođe je izneo svoje sumnje vezano za autentičnost tegova, dodajući da on nije znao u početku da li se Stgalone šali ili ne. Simon je u svom videu predstavio težinu i intenzitet koji je uključen u podizanje dva tega od po dvadeset kilograma u ovom maniru.

Simon je takođe istakao da u Staloneovom opisu, ne postoji ni jedan dokaz koji bi mogao sugerisati da se ovde radi o šali. Dodatno, on objašnjava da reč 'heavy' poseduje male navode, što može implicirati na to da legenda velikog ekrana zaista smatra da ovaj video ne treba uzeti za ozbiljno. On je zaključio da jednostavno ne može da shvati šta se tu dešava.

Od kada je postavio ovaj video na svom Instagram nalogu @officialslystallone, Slaj nije potvrdio niti opovrgao da li je njegova vežba šala ili ne.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group