Iranski Hulk udara u beton pripremajući se za meč protiv Martina Forda

Iranski Hulk pre nekoliko dana podelio je fotografije na kojima ga možemo videti kako udara u betonske zidove u okviru treninga za predstojeći meč sa Martinom Fordom...

Sajad Garibi boriće se sa Fordom u revijalnom bokserskom meču zakazanom za drugi april u Londonu i nazvanom 'sukobom dva najstrašnija čoveka na svetu'. Kako bi se pohvalio svojim akreditivima najstrašnijeg čoveka, Garibi je postavio snimak svog čudnog režima vežbi, u kome ga možemo videti kako udara betonske zidove, razbija lubenice, vuče automobile, krivi metale i zakucava gume maljem, između ostalog.

U opisu snimka stoji: "Da, ovo je lično... Iranski Hulk nikada ne staje. Vidimo se drugog aprila @martynfordofficial". Očigledno je da je ovaj čovek više nego odlučan, ali svakako nikada nismo mogli da vidimo Tajsona Fjurija kako trenira na ovaj način pre svoga meča. Upravo iz tog razloga, Ford je odlučio da se malo našali sa pripremnim metodama svog rivala, dodajući: "Dok on savija ključeve, udara zidove, seče kosti i žvaće bojice, ja ću krenuti sa treninzima u najtežem borilačkom kampu svih vremena i dokazati ljudima da nije sve u toj noći".

Ford je izjavio da je do ovog revijalnog meča došlo zbog toga što je Iranac izgovorio neke stvari koje je nemoguće povući i da on nema nikakvu sumnju u to ko će iz njega izaći kao pobednik. Međutim, Ford takođe priznaje da gledaoci možda neće biti počašćeni najimpresivnijim mečom u tehničkom smislu. Postujući na Instagram platformi, ovaj čovek je izjavio: "Voleo bih da ljudima pružimo veče koje nikada neće zaboraviti... Ovo je za mene veoma lična stvar i brojne stvari su izrečene od strane brojnih ljudi iz njegovog kruga i ne mogu biti povučene. Ne mogu obećati najbolji meč, u tehničkom smislu, na svetu, ali ću vam obećati da ću dati sve od sebe i pretvoriti ga u događaj koji nikada neće biti zaboravljen".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group