Fitness - Vežbe

Trening koji pobeđuje mamurluk

Ako ste se do kasno provodili uz veće količine alkohola i jutro dočekali mamurni sa bolovima, evo šta treba da uradite...

Mamurluk je definitivno najgora stvar koja vas obavezno čeka posle dobrog provoda. Naravno, možete ga izbeći ako smanjite količinu alkohola, ali to se retko dešava i sigurni smo da mnogi od vas vole da se ppuste uz različita pića i mnogobrojno društvo. Ipak, jutra posle provoda znaju da budu prilično teška i neizdrživa. Tada se svi pitaju šta da rade i kako da pobede mamurluk. Mnogi potežu za različtm lekovima, dok neki piju različite napitke i jedu jaku hranu kako bi eliminisali alkohol.

Činjenica je da ćete mamurluk teško eliminisati, ali postoji nešto što možete uraditi i što vam može znatno olakšati tegobe. Odgovor leži u treningu koji će vas pokrenuti, koji će pokrenuti vašu cirkulaciju i koji će izbaciti alkohol iz vašeg sistema.

Trening se sastoji od nekoliko faza i svaka faza se sastoji od dve vežbe. Sve vežbe ćete raditi u tri seta i svaki set će sadržati 15 ponavljanja. Između vežbi ćete praviti pauzu između 45 -60 sekundi, a zatim ćete krenuti sa sledećom vežbom.

Kada završite sve vežbe, videćete da će vam biti mnogo lakše i da će mamurluk biti gotovo neosetan.

Ova slika će vam pokazati koje vežbe treba da radite:

Izvor: The Idle Man

Foto:IAMRUNBOX

 

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group