Patetične greške koje pravite u teretani

Više slika

Više slika

Osobe koje prave ove greške u teretani su definitivno najiritantniji ljudi...

Kada kažemo „greške“ ne mislimo na loše podiznaje tegova ili nešto slično. Mislimo na loše ponašanje u teretani koje svima ide na nerve. Sigurni smo da i vi u svojoj teretani imate par „muškarčina“ koji se ponašaju kao da je sve njihovo i kao da im niko nije ravan.

Primetili smo da je ovakvih ljudi dosta, pa smo odlučili da vam predstavimo 10 patetičnih grešaka koje nas sve nerviraju...

10. Slušanje muzike bez slušalica

Zaista ne postoji opravdanje za slušanje muzike bez slušalica. Nije problem da slušate svoju omiljenu muziklu dok trenirate, ali se makar potrudite da ne smetate drugim ljudima. Ako vi volite Gogu Sekulić ili Đoleta Đoganija, to ne znači da su i drugi fanovi tog žanra.

09. Pokazivanje

Svi vole da pokažu svoj biceps ili grudi posle naporog treninga, ali oni koj non stop poziraju kao petlovi nam stvarno idu na živce. Da je u pitanju neko bodibilder takmičenje imali bi razumevanja, ali ovako je jednostavno previše.

08. Požurivanje drugih

Ako trenirate u maloj teretani verovatno vam se dešava da se oko jedne sprave okupi više ljudi, pa na kraju morate da čekate red. U svkom slučaju, morate pustiti svakog da završi svoj deo treninga. Niko ne voli kada ga neko požuruje. Ako je neko seo na spravu na koju ste vi nameračili, strpite se, uradite seriju sklekova i onda zauzmite mesto kada se oslobodi.

07. Ležanje (sedenje) na spravama bez peškira

Složićete se da ništa nije odvratnije od tuđeg znoja. Pojedini muškarci zaborave svoj peškir, pa svaku spravu obeleže svojim mirisom. To je ogromna greška koja nas sve nervira. Trudite se da imate obzira prema drugima. Uvek nosite peškir sa sobom.

06. Osuđivanje drugih

Ako ste fitnes frik koji ima telo kao Mikelanđelov David, to vam ne daje za pravo da osuđujete druge. Veliki je broj onih koji se u teretani podsmevaju drugima i to je neoprostiva greška. Gledajte svoja posla i radite za sebe, drugi nisu vaša briga.

05. Kada se pretvarate da ste trener

Ono što nas najviše iznervira u teretani su nepotrebni saveti nepoznatih osoba. Sigurno ste bezbroj puta čuli od nekog tamo lika „ E, nemoj to tako da dižeš, tako ti ne radi biceps kako treba“. Ako vidite da neko trenira sa trenerom i da ima upustva kako šta da radi, ne mešajte se! Ne glumite ne potrebnog trenera, jer ćete tako samo iznervirati druge.

04. Sedenje na spravama

Iako nas ponekad iznervira kada je neko dugo na spravi, to možemo progledati kroz prste, ali kada neko zauzima spravu samo da  bi seo ili se odmorio, to je neoprostivo. Sprave i mašine su za trening, a ako vam se sedi, onda idite kući.

03. Kad se neko zagreva blizu vas

Ništa nije gore nego kada vam neko naruši lični prostor. Sigurno ste naleteli na nekog lika koji voli da se zagreva i dahće tik pored vas. Nismo sigurni zbog čega to rade, ali nam neverovatno idu na nerve.

02. Buljenje

Ponavljamo, u teretanu dolazite zbog sebe, a ne zbog drugih. Prestanite da buljite u druge i da gledate šta oni rade. Zbog toga se niko ne oseća prijatno.

01. Kada neko povede ortaka koji ne trenira

Ovo je definitivno greška koja nas najviše nervira. Verovanto ste imali slična iskustva. Neko dovede svog prijatelja u teretanu, da mu pokaže kako to ide, a onda se raspriča sa njim i remeti koncentraciju svima u teretani. Ako ste već poveli najboljeg druga, onda ga barem naterajte da proba neki lakši trening, tako će najbolje osetiti da li je to što mu treba.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group