Trening Jurija Bojke

Skot Atkins, instruktor borilačkih veština i holivudski glumac, pokazao nam je svoj trening koji ga je pripremio za ulogu zatvorenika, Jurija Bojke...

Iako je 3. deo „Undisputed“ filma bio premijerno prikazan pre 13 godina, Jurij Bojka je i dalje neverovatan hit. Posle legendarnog Brusa LIja, Džekija Čena, Džet LIja i Van Dama, dobili smo i novog akcionog junaka koji je odgovoran za neke od najboljih borilačkih koreografija ikada snimljenih.

Skot Atkins je britanski instruktor borilačkih veština, a nedavno je započeo i svoju holivudsku karijeru. Pored toga što je glumio u „Undisputed“ filmovima, on je odgovoran za borilačke koreografije drugih poznatih filmova, kao što je „X-Men“ franšiza.

Njegov lik, Jurij Bojka, je ozloglašeni zatvorenih koji je borac u zatvorskim borbama. Kako bi se pripremio za svoju ulogu, Skot Atkins je morao da prođe kroz neverovatanu frizičku transformaciju, a to je postigao svojim teškim i zahtevnim treningom.

On je sa svojim fanovima podelio klip koji se zove „ PUT DO BOJKE“  koji jasno pokazuje kroz kakav je rigorozan trening on prolazio.

Ako želite da budete jaki i snažni kao Bojka, onda je ovo trening za vas.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group