Vežba za zadnju ložu koju možete raditi kod kuće

Ako nemate dovoljno vremena da odete u teretanu i da vežbate vaše nožne mišiće, onda je ova vežba savršena za vas...

Zadnja loža vaših butina je veoma važna gupa mišića koja se ne sme zapostavljati. U teretani vežbe za noge, ukljućujuću i vežbe za zadnju ložu, mogu lako da se rade, ali ako ne idete u teretanu, onda je teško pravilno aktivirati ovu grupu mišića.

Na zadnju se ložu se može uticati i vežbama istezanja, ali na taj način nećete dovoljno fizički aktivirati vaše mišiće. Mi vam predstavljamo vežbu koja se zove „Glute Ham Walk“ koja će vam pomoći da u kućnoj atmosferi na pravilan način aktivirate vašu zadnju ložu.

Lezite na leđa i savijte noge u kolenima. Podignite vaše prste na nogama tako da samo vaše pete dodiruju pod. Podignite vaše kukove tako da oni budu ispravljeni i leđima se oslanjajte o pod. Sada polako „hodajte“ na petama dok ste u ležećem položaju. Pomerajte noge polako i pravite sitne korake sve dok vam se noge ne isprave, a zatim krenite unazad dok ne dođete u početni položaj. Vaši kukovi moraju biti uspravljeni i odvojeni od zemlje sve vreme. Uradite 5 do 10 ovakvih serija, ili probajte da brzinski uradite što više ponavljanja u roku od 2 do 3 minuta.

Ova sjajna vežba pomoćiće vam da ostanete u formi i da budete zagrejani, čak i u vašem domu.

Pogledajte video klip kako bi bolje shvatili kako pravilno da radite ovu vežbu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group