Da li su sklekovi i zgibovi dovoljan trening za transformaciju tela

Više slika

Više slika

Mnogi smatraju da ove „kućne“ bodyweight vežbe nisu dovoljne ako želite da imate lepo i izvajano telo...

Sve je više ljudi koji izbegavaju trening u kući klasične vežbe poput sklekova i zgibova i koji se okreću teretani i treningu sa tegovima. Iako je dokazano da su tegovi odlična pomagala koja tranformišu telo, mi smo postavili pitanje – da li možemo da transformišemo naše telo samo uz pomoć sklekova i zgibova.

Odgovor smo pronašli na internetu gde smo mogli da vidimo rezultate i transformacije mnogih koji su trenirali samo pomoću ove dve bodyweight vežbe.

Svi popularni treneri i fitnes instruktori tvrde da su ove dve vežbe odlične i da će svakom pomoći da transfomrišu svoje telo za vrlo kratak period, a naročito onima koji tek počinju da treniraju. Ove dve vežbe pokađaju ogroman broj mišića i aktiviraju veliki broj mišićnih grupa, pa ako svaki dan radite ove vežbe onda budite sigurni da ćete imati vrlo dobar i naporan trening.

Pošto ćete raditi samo sa vašim težinom tela, nećete moći da se povredite, a opet ćete imati naporan zadatak koji će dobro stimulisati vaše mišiće. Takođe, postoji i mnogo varijacija sklekova i zgibova, pa ako i njih počnete da primenujete, onda ćete mišiće stimulisati još više i jače.

Na internetu smo pronašli da se prvi rezultati mogu videti već posle 30 dana, što je zaista odlično. Ako svaki dan budete radili 100 sklekova i 50 zgibova primetićete poboljšanje u vašoj definiciji, mišićnoj masi, a takođe ćete smanjiti masti u telu, dobiti isklesaniji i lepši izgled tela i vaše držanje će se poboljšati, kao i vaša snaga.

Pogledajte rezultate ovog čoveka koji je samo 30 dana radio ove dve vežbe i koji je napravio impresivne rezultate za vrlo kratak period.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group