Marki Mark pokazuje da u pedesetim 'može biti isklesan kao u dvadesetim'

Mark Volber ulaže dodatni trud kako bi se pripremio za božićne praznike, podelivši uvid u svoj napredak putem društvenih mreža, gde je postavio novi snimak otkrivajući svojim pratiocima da je i dalje u dobroj formi uprkos tome što je pregazio pedesetu deceniju...

Pedesetjednogodišnji Marki Mark zapravo izgleda odlično kada se sve uzme u obzir i deljenje uvida u njegovu napucanu fiziku nije ništa novo, jer je ovaj glumac nebrojeno puta u prošlosti delio sadržaje ovog tipa, koristeći prilike da malo razdrma bicepse i pokaže isklesano tonirane linije svog tela.

U jednom od svojih postova, Mark Volberg je podelio i svoje dnevne rutine, naglašavajući da ustaje u 02:30 ujutru, trenira dva puta dnevno u kombinovanim terminima koji prevazilaze dva ipo sata, provodi vreme u krio komori radi bržeg oporavka i leže u 19:30 posle Slagalice. Ovo je ozbiljno suluda posvećenost održavaju fizičke spreme u pedesetim godinama, tako da on verovatno uživa u prednostima zdravog načina života.

Volberg se prethodno prebacio na dijetu baziranu na biljkama, nakon što je doživeo nešto što on opisuje kao sindrom 'curećih creva' i nastavio da radi sve što je u njegovoj moći kako bi ostao toniran. Glumac nije stranac kada su u pitanju ekstremne transformacije za određene uloge, jer je prošle godine krenuo sa unosom 11.000 kalorija dnevno kako bi se ugojio za film Otac Stu, ali kako sam priznaje uopšte nije uživao u tome.

Kako je Volberg objasnio, on je u tom periodu jeo na svaka tri sata i da bi se budio nakon obroka kako bi progutao još jedan, smatrajući da se nakon ovoga više nikada neće vratiti u staru formu i stanje u kome najviše voli da se nalazi.

Volberg je objasnio da gubljenje kilaže postaje veoma komplikovano onda kada vas metabolizam izdaje i da kako postaje sve stariji napori koji su mu potrebni da vrati trbušnjake postaju sve veći. Režimi fizičkog zdravlja ovog glumca inspirisali su i neke njegove kolege da stignu do savršene forme, što je navelo i Toma Holanda da odluči da isprati svog saradnika tokom njihovog zajedničkog rada na Uncharted projektu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group