Najteža vežba za trbušnjake

Ovu vežbu prvi je radio legendarni Brus Li...

Želja za čvrstim i izdefinisanim stomakom je razlog mnogih muškaraca zbog kojeg počinju da treniraju i da posećuju teretanu. Ne kažemo da svi moraju da imaju pločice, ali se slažemo da pivski stomak nije nikome privlačan. Vežbe za trbušne mišiće često znaju da budu vrlo dosadne i zahtevaju dosta vremena od vas. Potrebno je izdvojiti dosta vremena svakog dana kako biste počeli da primećujete rezulate.

Mi smo odlučili da vam predstavimo vežbu koja pogaća gotovo sve mišiće stomaka i vrlo je zahtevna i teška, ali će vam malo ubrzati proces. U početku vam neće biti lako, ali kako budete napredovali, moćićete da uradite mnogo više trbušnjaka ovog tipa i tako da ojačate, ali i da ulepšate vaš stomak.

Ovu vežbu popularizovao je legendarni Brus Li koji je ovu vežbu prvi počeo da radi. On je govorio da mu ova vežba donosi neverovatne rezultate, ali da je neverovatno teška i da je malo ko može uraditi. Danas, ova vežba nosi naziv "Zmajeva zastava" i često se koristi kao pokazatelj nečije jačine i izdržljivosti

Zmajeva zastava se rade na sledeći način:

Lezite na klupu i rukama se uhvatite za zadnji deo klupe. Noge podgnite malo u vis i učvrstite čitavo telo. Zatim čitavo telo podignite u vis, dok vam se samo ramena oslanjaju na kupu. Zadžite noge u vazduhu nekoliko sekundi, a zatim vratite noge u donji položaj ne dodirujući klupu.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group