Naporne pripreme jednog od glavnih superjunaka Black Adam naslova

Većina filmova o superherojima poseduje jednog istaknutog karaktera napumpanih mišića, ali predstojeći DC naslov Black Adam, koji se trenutno snima u Atlanti, pred niz svojih glumaca postavio je ubitačan zadatak stvaranja ekstremno moćne fizike...

"Stvar koju moram napomenuti vezano za snimanje ovog filma, jeste to da su svi fit, od glave do pete", izjavio je Aldis Hodž, profilni glumac koji će se naći u ulozi Houkmena u DC univerzumu. Međutim, posvećenost postave, čiji nalozi na društvenim mrežama postaju centar za eksploataciju fitnes saveta i već duže vreme se nalaze pod lupom javnosti, uključujući Nou Centinoa i samoga Stenu, predstavljaju dodatnu motivaciju za Hodža kako bi radio još napornije. "Postoji gomila inspiracije, dostupne dan/noć i zadužene za moju motivaciju, dobro raspoloženje i održavanje fokusa", dodao je glumac.

Kada pokušavate da parirate Dvejnu Džonsonu, definitivno morate raditi daleko napornije od ostalih, ali Hodž je potpuno dorastao izazovu i raduje se više nego ikada svojoj ulozi. Glumčev fokus nije smešten na kompetetivnom delu filmske postave, već je potpuno usmeren na otelotvorenju Houkmena na pravi način radi potreba filma. "Ovaj brat je surov", rekao je Hodž za svog superheroja. "On je tenk, tako da definitivno želim da svoj lični trening režim podignem na viši nivo."

Ekipa Man's Health publikacije našla se sa glumcem u Atlanti i DSA Sports Performance trenažnom centru, opisujući nam jedan njegov dan posevećen vežbama za grudi i čitav napredak koji je Hodž do sada u ovom polju imao. Hodž u ovom slučaju radi veoma teške pokrete koje nikako nisu za početnike, tako da svi koji počinju sa grudima moraju imati na umu savet profesionalaca, pridržavaju se osnova i ne pokušavaju da izvedu bilo šta što mogu videti na snimku koji sledi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group