Švarceneger pokazao šta ima u teretani i u frižideru

Ima 72 godine, a još uvek je najžešći glumac Holivuda...

Za njega se često govori da je prvi pravi bodibilder i da je on najodgovorniji za popularizaciju ovog sporta. Arni je 7 puta bio šampion Mr. Olimpia, a za njegovu građu i definiciju i danas tvrde da je najbolja. Švarceneger je posle svoje bodibilding karijere stao u čizme popularnog strip junaka, Konana i postao svetska svezda, a svoju najveću popularnost stekako je ulogom smrtonosnog robota iz budućnosti, Terminatora.

Kasnije je uplovio i u političke vode kada je postao guverner Kalifornije gde se odlično pokazao. Danas, Arni se ponovo vraća u svet filma, a njegovo najnovije ostvarenje u kojem ćemo ga gledati jeste „Terminator:Dark Fate“ gde će ponovo glumiti opasnog i ubojitog kiborga.

Iako je jedan od najuspešnijih osoba na planeti, sa ostvarene 3 različite karijere, najveći Arnijev uspeh je po mnogima njegov izgled i snaga koju poseduje u svojoj 72. godini.

U najnovijem video intervjuu sa ekipom „Men's Health-a“, Arni je otkrio kako izgleda teretana koju on poseduje, koje vežbe u njoj radi, ali je takođe pokazao i kako izgleda njegov frižider i kojim naminircama se on svakodnevno hrani.

Iako mnogi smatraju da bodibilding nije zdrav i da dovodi do preranih smrti, Arni je pokazao da to nije tačno i on tvrdi da je dugovečan samo iz jednog razloga, jer čitavog života trenira i jer u svoje telo unosi samo hranu koja je dobra, zdrava i bez konzervansa.

Pogledajte video klip:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group