Fitness - Fitness saveti

Švercenegerov početnički trening za biceps

Ako tek krećete sa pohodima u teretanu, onda pogledajte šta vam nekadašnji najbolji bodibilder savetuje da radite...

Za njega se često govori da je prvi pravi bodibilder i da je on najodgovorniji za popularizaciju ovog sporta. Arni je 8 puta bio šampion Mr. Olimpia, a za njegovu građu i definiciju i danas tvrde da je najbolja. Švarceneger je posle svoje bodibilding karijere stao u čizme popularnog strip junaka, Konana i postao svetska svezda, a svoju najveću popularnost stekako je ulogom smrtonosnog robota iz budućnosti, Terminatora.

Iako je u sedmoj deceniji, Arni je još uvek fizički aktivan i trudi se da mu telo dobro izgleda. Iako je u svetu bodibildinga čitav svoj život, Arnold kaže ga ljudi stalno pitaju kako da treniraju, a naročito početnici koji prvi put ulaze u teretanu i koji blage veze nemaju koej vežbe da rade.

On je takođe rekao da se pitanja najviše vezuju za trening bicepsa, jer muškarce najviše zanima na koji način da najbrže i najlakee povećaju svoje ruke.

Arnold je rekao da postoji ogroman broj vežbi za biceps, ali da su one najosnovnije najbolje i da one daju najbolje rezultate.

„U životu, jednostavno je najbolje. Što više komplikujete, tada ćete praviti više grešaka i tako nećete postići rezultate koje želite. Uvek birajte jednostavna rešenja“, rekao je Arnold i podelio sa fanovima trening za biceps koji je pre 40 godina javno pokazivao na televiziji.

On kaže da se njegova trening rutina nije promenila ni za 40 godina i da i dalje smatra da su ove vežbe presudne za izgradnju bicepsa i ruku.

Pogledajte o kojim vežbama je reč, a zaitm ih obavezno radite u teretani.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group