Zastrašujući finišeri Dvejna Džonsona za gluteuse i kvadricepse

Stenu definitivno niko ne može optužiti da preskače dane za noge, jer je glumac dobio vidno veće mišiće na ovom delu tela prilikom priprema za snimanje Black Adam naslova...

Nakon predstavljanja svojih kvadricepsa putem Instagram naloga tokom prošlog leta, sa namerom da popularizuje kratke šortseve među muškom populacijom, Dvejn Džonson je ponovo iskoristio ovu društvenu mrežu kako bi postavio poslednji snimak iz teretane prilikom vežbanja tetiva i gluteusa.

Džonson je demonstrirao svoju neverovatnu moć prilikom čučnja, objašnjavajući da izvodi ovu vežbu kao finišere u četiri seta po dvadeset i pet ponavljanja na kraju svog dana za noge, prebacujući se na lakše tegove kako bi se mogao fokusrati na veći volumen. "Ovih poslednjih sto ponavljanja na kraju vašeg dana za noge, mogu predstavljati najbrutalniji deo treninga, ali su takođe izuzetno produktivna", napisao je popularni glumac u opisu svog posta. "Prođite kroz pravi pakao prilikom treniranja, ali posebno nakon dana za noge. Noge razdvajaju muškarce od dečaka."

Svako ko poželi da isproba ove setove Dvejna Džonsona, važno je da ima na umu da Džonson koristi hek čučanj na spravi, ali dodatno začinjava stvari okrećući se licem prema naslonu. "Kada preokrenete poziciju na ovoj mašini stvarate daleko više napora na gluteusima i daleko ih intenzivnije aktivirate, jer kada ste okrenuti leđima ka naslonu, vi dozvoljavate da kolena prenose energiju napred, što je više za kvadricepse". Obrnuta verzija vežbe daleko je bolja za nabacivanje mesa na tetive i gluteuse, izbacujući kvadricepse u drugi plan.

Mašina ovom glumcu pomaže da kontroliše kilažu radi izvođenja velikog broja ponavljanja, radije nego da radi na olimpijskoj šipci za čučanj. On je na ovaj način u mogućnosti da se održava u okviru pokreta koji rade na dostizanju njegovih ciljeva. Dubina postavke takođe govori dosta, tako da je jasno da Stena ne cilja ka uglu od devedeset stepeni u kolenu tokom čitave vežbe i jednostavno nastoji da maksimalno optereti kukove umesto toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group