Fitness - Vežbe

33 varijacije sklekova – svaki dan drugi sklek

Evo sjajnog načina da vam sklekovi ne budu dosadni i monotoni...

Sklekovi su sjajna vežba, jer aktiviraju veliki deo naših mišića, a najviše utiču na grudne mišiće i triceps. Međutim, standardni sklekovi često znaju da dosade, pa smo zato odlučili da vam predstavimo varijacije sklekova koje će vam pomoći da dodatno aktivirate telo i zaposlite i druge mišiče. Pomoću njih takođe čete trening učiniti raznovrsnijim i vaše telo će bolje napredovati.

Trener Jef Kavalijer u ovom video klipu pokazuje 33 različitih varijacija sklekova koje vam mogu pomoći pri vašem treningu. Ove varijacije se međusobno veoma razlikuju i neke se rade veoma lako, dok su neke vrlo teške. Dakle, u zavisnosti od vaše fizičke spreme, možete birati nekoliko različitih vežbi koje će vam pomoći da dodatno ojačate.

Penta ovih varijacija je da vaš trening učine zanimljivim i raznovrsnim, ali i da vaše telo iznenade i da razbiju monotonost. Kada usavršite osnovne sklekove, krenite sa ovim varijacijama i polako prelazite na teže vežbe. Na ovaj način ćete doći u sjajnu formu.

Pogledajte video klip u kojem ćete videti kako da pravilno uradite sve varijacije sklekova.

Foto:Muscle & Fitness

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group