Fitness - Vežbe

Brzinski trening za sagorevanje kalorija

Predstavljamo vam kratkotrajan, ali intenzivan trening koji će vam omogućiti da sagorite višak kalorija u vašem telu...

Kalorije predstavljaju velikog neprijatelja ogromnog broja ljudi i one su razlog zbog čega imamo višak kilograma i zašto teško mršavimo. Da bismo bili mršaviji i da bismo mogli bolje da izgledamo, potrebno je da trošimo kalorije koje hranom unosimo. Iako unos kalorija možemo smanjiti promenom dijete i unosom manje kaloričnih namirnica, potrebno je da putem fizičkih aktivnost višak kalorija sagorimo i tako oslobodimo telo viška kilograma.

Kao što i sami verovatno znate, najbolje vežbe za eliminaciju kalorija su kardio vežbe koje vas teraju da se znojite i da sagorevate višak masti. Ove vežbe ubrzavaju krvotok, a samim tim i metabolizam, što dovodi do boljeg sagorevanja.

Međuitm, kardio vežbe, poput trčanja, zahtevaju da izdvojimo dosta vremena i takve vežbe često znaju da budu dosta naporne. Zato vam ovoga puta predstavljamo trening od 10 minuta koji će vam omogućiti da sagorite ogroman broj kalorija.

Trening se satoji od nekoliko vežbi i svaku vežbu morate uraditi po 12 puta. Takođe, ne smete se odmarati i praviti pauze, kako bi vam trening bio što intenzivniji.

Odmah ćemo vam reći da ovo neće biti lak zadatak i da ćete 10 minuta biti u paklu, ali pomoću ovakvog treniga ćete sagoreti višak kalorija i nećete gubiti mnogo dragocenog vremena.

Pogledajte video klip i vežbe koje morate da radite:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group