Privatna teretana prepuna kvalitetnih detalja

Svako od nas mašta o privatnoj teretani, ali samo retki poseduju dovoljno mogućnosti da svoje želje ispune...

Ukoliko ste ljubitelj vežbanja kod kuće, onda sigurno znate da vaša oprema može zauzeti previše mesta, onda kada nemate određeni prostor za njeno slaganje. Bilo da se radi o ručnim tegovima, loptama za vežbanje, skejtobordu, prostirci za jogu ili nečemu drugom, svaki komad opreme zauzima prostor oko sebe, koji biste možda na bolji način iskoristili, a pored toga, možemo se složiti da nabacane stvari jednostavno nikada ne mogu izgledati privlačno.

Sve i da imate kućnu teretanu, ona verovatno često izgleda kao skladište sa opremom koja je svuda razbacana. Dizajner koji živi i radi u Njujorku, a rođen je u Japanu, Momoko Higašifušimi iz brenda HIGASHIFUSHIMI dizajnirao je Atlethic x Luxury kolekciju koja će rešiti sve prethodno navedene probleme. Ova kolekcija sadrži Super Yoga Grid, Super Sports Grid i Power Mirror predmete, koji se koriste za odlaganje opreme za vežbanje i u potpunosti menjaju izgled prostora koji u tu namenu koristite.

Deo kolekcije su zidne mreže, koje zapravo predstavljaju modularne sisteme koji ne samo da služe za slaganje opreme za vežbanje, već to rade uredno i moderno. Nepravilne mreže podsećaju nas na brutalističke metalne zidne skulpture sa dodatom funkcijom, zbog koje postaju poput umetničkih dela. Power Mirror je glomazno ogledalo u kom možete videti čitavo svoje telo sa raširenim rukama i nogama dok vežbate. Techie Hook je dodatak koji je savršen za one koji žele da na njega zakače tablet ili mobilni telefon kako bi gledali snimke vežbanja dok rade.

Kako god da okrenemo, neke stvari jednostavno nisu za obične smrtnike, tako da kada se sve cene uzmu u obzir, deluje lakše obuti patike za treninig otići u obližnju šumu i na trim stazu, ukoliko to vreme dozvoljava ili jednostavno, uputiti se u omiljenu teretanu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group