5 razloga zbog kojih treba da radite sklekove svakog dana

Sklekovi su definitivno jedna od najpopularnijih i najomiljenijih vežbi iz prostog razloga što su jednostavni, imaju sjajan uticaj na telo i mogu da se rade bilo gde. Sklekovi pogađaju čitav gornji deo vašeg tela, dakle ceo torzo i čine ga snažnijim i otpornijim.

Ovo je vežba koja ima jako veliki uticaj na mišiće grudi, jako pozitivno utiče i na rast i na oblikovanje grudnih mišića.

Sekundarna grupa mišića kada su u pitanju sklekovi jesu ruke, tačnije triceps. Ova vežba ima jako mali uticaj na biceps, ali triceps (zadnji deo ruke) je mnogo veći, pa intenzivnim radom tricepsa dajete mnogo puniji izgled ruci i mišići izgledaju znatno veće.

Treća mišićna grupa na koju sklekovi utiču jeste rameni deo i to je upravo ono što će biti pod većim naporom ako krenete da primenjujete ovu vežbu.

Sklekovi su sa razlogom jedna od najpopularnijih vežbi i zbog toga vam predstavljamo 5 razloga zbog kojih sklekove treba da radite svakodnevno:

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group