Slavni snagator otkriva tajnu ubitačnih grudnih mišića

Kada god Dejv Bautista snima filmove, njegova teretana je uvek u blizini i sve što od nje zahteva jeste benč, power rack kavez, tegovi i trenažni bicikl...

Sa ovim stvarima, kako sam Bautista tvrdi, on je potpuno spreman i može završiti sve svoje treninge, posebno zbog toga što se oni zasnivaju na klasičnim pokretima i ključnim osnovama. Uprkos tome što je Bautista uspostavio reputaciju čoveka sa jednom od najačih fizika u Holivudu, što ga čini idealnim za igranje različitih mišićavih karaktera, njegovi treninzi se ipak ne zasnivaju na podizanju velikih tegova.

"Nisam u gasu kao 'vidi, mogu da izbacim iz benča 220 kg ili mogu iz mrtvog dizanja izbaciti 360 kg'. Jednostavno, nisam taj tip", izjavio je glumac. "Uvek ću radije gledati nekoga drugoga koji radi mrtvo dizanje nego što ću sam forsirati tu vežbu. Uvek ću se opredeliti za boks ili neki tip interesantne kardio vežbe i raditi sa svojim trenerom kako bi održavao stvari svežim."

Svako ko poželi da trenira kao Dejv Bautista, može izvoditi njegove čuvene vežbe za grudi jednom nedeljno, fokusirajući se na formu tokom svakom pokreta. Bautista zaista veoma retko napada velike težine. "Fokus postavljam na poziciju svojih ramena", izjavio je. "Radim grudi i jednostavno se svim snagama fokusiram na to."

U galeriji možete videti koje su to četiri vežbe koje pomažu Bautisti da održava snagu svojih grudnih mišića.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group