Na koji način mladi akcioni glumac održava svoju mišićnu masu

Đani Paolo, glumac koga možda poznajete iz serije Power i njenog spinof izdanja - Power Book II: Ghost, ne trenira samo kako bi izgradio svoje mišiće zbog fizičke spreme potrebne za filmove o superherojima ili akcione trilere, jer on ima potpuno drugačije ciljeve na umu prilikom vežbanja...

"Jednostavno volim da se osećam dobro na snimanju", izjavio je glumac. "Ne postoji ništa posebno na šta se moram oslanjati kako bih bio u odličnoj formi, osim za scene seksa, naravno."

Međutim, kako je glumac dodao, on ipak poseduje određene vežbe koje su izazovnije prilikom pripreme za svoju novu i izazovnu ulogu Brejdena Vestona u predstojećem naslovu, priznajući da mu ostajanje u dobroj formi pomaže kada snima scene u kojim mora da puca u ljude ili radi bilo šta slično, što zahteva dosta akcije, što je za njega sasvim normalan dan na snimanju.

Trening sesije koje ovaj glumac upražnjava, ne zasnivaju se samo na izgledu, niti na osećaju tela. Paolo najviše veruje u mentalni aspekt vežbanja, takođe. "Kada ste u dobroj formi, vaš um je u savršenom stanju. Ove dve stvari idu ruku pod ruku, tako da se upravo na to fokusiram u teretani."

Glumac tokom snimanja nije predstavio svog trenera, ali je dodao da prati poseban protokol baziran na German Volume Training sistemu. Ovaj teški program potpuno je jednostavan, brutalno dizajniran i sastoji se od deset setova od deset ponavljanja najveće lične težine iz repertoara, u svim varijantama, sa relativno kratkim periodom odmora.

Ideja iza ovoga zasniva se na maksimalnom mišićnom naporu, koji uz velika ponavljanja stimuliše njihov rast. Iako ovakva verzija GVT sistema može biti korisna za Paola, stručnjaci ipak sugerišu da svi koji žele da pruže šansu ovom protokolu moraju biti iskusni dizači ili da se posavetuju sa trenerom snage pre bilo kakvih pokušaja.

Kako je sam glumac istakao, on ne trenira ovako naporno kako samo izgradio mišiće, on izvodi ove vežbe podizanja tegova u tri varijante kako bi održao fokus na snazi i mešao ga sa MMA kondicionim vbežbama i sparingom, što naglašava kao najbolji mogući kardio. Za svakoga ko voli borilačke veštine i boks, glumac ima jednostavan savet: "Jednostavno idite u lokalnu teretanu. Smatram da je najteža stvar na svetu, za mene lično, predstavljao je taj prvi dan odlaska u teretanu". Kako je glumac na kraju zaključio, svako ko odluči i krene, automatski će se zaljubiti u trening.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group