Najbolji finišer za maksimalno aktiviranje leđa

Bilo da tragate za novim načinima da dostignete maksimalno fokusirane treninge ili ste jednostavno kratki sa vremenom i želite brze rutine, ova serija brzih finišera može vam pružiti idealno turbo tempo rešenje...

Trener Metju Forcaglia, izazvao je fitnes stručnjaka Ebenezera Semjuela, na brze vežbe dizajnirane posebno kako bi se dostigla tri glavna cilja, da budu uzbudljive, efikasne i efektivne. Ovo je definitivno više nego što nam ikada može zatrebati kada se radi o vežbama koje zahtevaju svega desetak minuta za kompletiranje.

Sada, ovi stručnjaci fokus postavljaju na leđa. Forcaglia predstavlja tri jednostavne vežbe sa ruskim zvonom i serije namenjene za teranje tela do samih granica istovremeno mu izgrađujući mišiće i snagu. Potrebno je postaviti ruska zvona kako bi trening startovao, ali ukoliko ona nisu dostupna i obični ručni tegovi su dobri. Startujte u sumo stavu, koji zahteva stoj sa nogama iza ramena, blago raširenim i prstima izbačenim ka spoljnoj strani, sa tegovima između njih.

Potrebno je da izvedete prve dve varijacije iz sumo stava, a nakon što pronađete pravi položaj nogu za vas zaljuljajte kukovima kako biste stigli u poziciju naklona. Odatle, zgrabite tegove obema rukama prirodnim stiskom i potpuno ste spremni da krenete.

Svaka od vežbi koje ćete videti u nastavku zahteva ponavljanja do tačke neuspeha. Ovo ne znači da ne možete podići tegove više, već je bitno da i dalje koristite dobru formu tokom izvođenja čitavog poteza. Ovo znači da je potrebno održavati jak položaj kukova u naklonu, stiskati gluteuse, zatezati i zapaliti stomačne mišiće kako bi zadržali tenziju. Jednom kada osetite da vam zadnjica kreće ka gore ili vam se leđa savijaju, automatski prekinite čitav set.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group