Napucana baka otkriva tajnu svog uspeha

Više slika

Više slika

Lesli Maksvel, gospođa koja ima 64 godine, podelila je svoju tajnu fantastičnog izgleda u objavi na društvenim mrežama, gde se pohvalila svojim snažnim i mišićavim telom…

Bakica koja ima bolje mišiće od većine nas koji čitamo ovaj tekst, objasnila je svojim fanovima da je bolje da nikad nije kasno da se posvete sebi i svom telu, dok je govorila o sovjoj fitnes rutini. Šezdesetčetvorogodišnjakinja obično akcentuje svoju neverovatnu fiziku dokazujući da su godine zaista samo običan broj, što joj je pomoglo da na Instagramu okupi čak 118.000 pratilaca.

Zapravo, ona je lični trener, ima petnaest godina iskustva i već je odnela 30 titula u svetu bodibildinga, ne prestajući sa dodavanjem novih trofeja. Sada, u svojoj novoj objavi na Instagramu, u kojoj nam je još jednom pokazala savršeno definisane mišiće, Lesli je podelila sa svojim fanovima koje je najbolje vreme za treniranje.

“Bolje ikada nego nikada! Često me pitaju kada je najbolje vreme za trening, a moj odgovor vas definitivno može iznenaditi. Što se mene tiče, kad god da se hranim kako treba, imam energije za trening. Uvek se trudim da svom telu obezbedim dovoljno “goriva” u formi proteina i masnoća. Kada se radi o šejkovima, moj omiljeni sadrži kolagen proteinski prah, jogurt od kozjeg mleka i sirovo žumance. Njega obično pijem kada sam u žurbi”.

Lesli je takođe dodala da konzumira proteine i masnoće na svaka dva sata: “Nema nikakvog posta za mene”, a nakog toga je pozirala u praznoj teretani sa svojim tegovima od sedam kilograma, koje je držala u rukama kao da su laki poput pera. Teško je skrenuti pogled sa njenih isklesanih trbušnjaka i bicepsa, što dokazuje na hiljade lajkova i komentara koje je dobila.

Njeni fanovi je neretko opisuju kao Čudesnu ženu iz realnog sveta, a mi se definitivno moramo složiti sa njima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group