Biti mišićav kao Stena nikako nije zdravo

Veliki broj ljudi idealizuje Dvejna Stenu Džonsona i način na koji on trenira i živi, međutim Den Bilzerian nije jedan od njih...

Megazvezda društvenih mreža nedavno je izašao sa tvrdnjama da je biti veliki kao Stena potpuno nezdravo. On je takođe, otišao i korak dalje sugerišući da ovaj veliki momak, kome se dive doslovno svi na svetu, zapravo nije autentičan.

Bilzerian iza sebe poseduje ogromnu bazu pratilaca na različitim društvenim platformama zahvaljujući svom izdašnom načinu života, ali i tome što je prilično veliki zaljubljenik u teretanu. Ovde naravno, ne govorimo o fotografijama bez majice objavljenim na Instagramu, već o prilično neobičnim snimcima na kojima ga možemo videti tokom dizanja tegova, takođe.

U svojoj četrdeset i prvoj godini, on je prilično napumpan, mada je i Bilzerian upozoren da nosi daleko više mišićne mase u petu deceniju nego što je to preporučljivo, zbog čega upravo i navodi kako smatra da bi Stena na to trebalo podjednako da obrati pažnju.

Pojavivši se u More Plates More Dates podkastu, Bilzerian je izjavio: "Za Stenu, kome je potpuno očigledno da je napumpan do maksimuma, potpuno je nezdravo da održava taj nivo mase u godinama koje mu predstoje. Ovi šoumeni su divovi, baš kao i košarkaši, a biti toliko veliki jednostavno nije zdravo".

Voditelj emisije takođe se umešao, iznoseći svoje zabrinutosti za WWE legendu koja je postala holivudska zvezda: "Prilično me brine taj momak, ne kao lični prijatelj niti bilo šta slično, već jednostavno smatram da je da dobrom putu da doživi neki srčani udar uskoro", izjavio je. "On ima preko 122 kilograma i mišiće koje kleše svakoga dana u toku jedne godine i gotovo pedeset godina. Ne znam previše visokih bodibildera koji su pregazili šezdesetu".

Tokom svog vremena provedenog u svetu šou biznisa, Džonson je uspeo da postane jedan od najpoznatijih i najuspešnijih glumaca na planeti, najplaćenijih takođe, što je veoma bitno napomenuti, ali bilo da se bori sa zlikovcima u svojim akcionim filmovima ili podiže velike količine tereta u privatnom životu, Bilzerian takođe tvrdi da Stena i dalje nije uopšte originalan niti je realan.

"Koja je poenta posedovanja 'j**eš sve' količine novca, ukoliko ne možete reći 'j**ite se svi'! Ja radim sve što je**no poželim, on to ne može, osim ukoliko igranje ove uloge nije nešto što on zaista želi da tera do kraja svog veka. Smatram da to nije nešto što on želi, to jednostavno niko ne želi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group