Bivši strongmen podigao tonu iz prese za noge onesvestivši se usput

Bivši strongmen Edi Hal na presi za noge uspeo je da podigne jednu tonu onesvestivši od napora...

Video koji je predstavio pruža nam uvid u Edijevo vožbanje čučnja sa izbačajem, pre nego što je prešao na mašinu. On je postavio pred sebe ovaj cilj i upozorio sve posmatrače na sve ono što pokušava da uradi. Govoreći u svom novom videu, ovaj bivši strongmen rekao je: "Pokušavam da podignem 1.000 kilograma, što je definitivno najviše što sam ikada uradio na ovoj mašini". Na snimku takođe možemo videti kako Hal startuje polako podižući kilažu postepeno. On se zaustavlja u jednom trenutku i izjavljuje: "Zađubrio sam gaće, osećate li?".

Međutim ništa ne može zaustaviti ovog rođenog Stafordširana, koji je nastavio, gurajući svoju targetiranu kilažu nakon kraće pauze za osveženje i sređivanje problema koji su usput nastali. On je potpuno utihnuo u jednom momentu i njegova je glava pala u stranu, što je delovalo prilično uznemiravajuće, ali se ubrzo osvestio i normalno upitao prisutne da li se onesvestio, kao da se ništa nije ni dogodilo.

Svakako se podrazumeva da dizanje tegova toliko teških da se onesvestite nikako nije poželjno, međutim, ovo nije prvi put da Edi postavi svoje zdravlje u opasnost zbog ličnih ili bilo kojih drugih rekorda. Pre pet godina, The Beast, kako je poznat svetu, gotovo da je umro. Tada dvadeset i osam godina star Hal postao je prvi čovek koji je podigao pola tone u First Direct Areni u Lidsu. Međutim, odmah nakon ovoga, on se srušio, sa krvnim sudovima koji su popucali u njegovoj glavi.

Nedavno, Hal je intenzivirao svoje ljuto rivalstvo sa Haftorom Bjornsonom, nazivajući njegov bokserski debi navećom hrpom g*vana koju je sport ikada video. Bjornson, najpoznatiji po ulozi Gregora Klegana, The Mauntain, u Game of Thrones naslovu, stao je u pravougaoni ring po prvi put tokom prošlog januara, dok sudar ovih titana u bokserskom odmeravanju snaga možemo očekivati uskoro.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group