Džejson Momoa podelio vežbe nakon oporavka i tokom snimanja Fast X filma u Italiji

Za Džejsona Momou, proteklih nekoliko nedelja bilo je zaista naporno, uključujući rad na snimanju Fast & Furious 10 naslova u Italiji, dok je svoje poslednje iskustvo opisao detaljno putem Instagram naloga i sa seta nastavka ove franšize...

„Ovo je naš poslednji dan, jure me policajci, biće veoma zabavno. Legalno!“, izjavio je Momoa u svom videu, zahvaljujući se Vinu i čitavoj ekipi na uključivanju u film. Popularni glumac takođe je svojim pratiocima omogućio uvid u svoj oporavak nakon operacije zbog povrede bicepsa, koju je pretrpeo na snimanju treće sezone Apple TV+ serije See.

„Istegao sam dugu glavu bicepsa na See 3“, dodao je Momoa. „Nije prijatno i trebalo mi je dosta vremena da se vratim.“

Zvezda Aquaman naslova, ponovo je u centru pažnje tokom svog boravka u Rimu i nedavno je čak regrutovao ekipu lokalnog ogranka Hell’s Angels moto grupe kako bi mu omogućili bezbedno uživanje u Italiji i sprečili fotografe brojnih tabloida da ga prate, što je nagovestio u svom poslednjem postu.

„Još jedna poruka za paparace“, izjavio je Momoa. „Ja razumem pravila igre, nisam veliki obožavalac slave, ali to ipak dolazi sa teritorijom. Do sada sam bio veoma fin, rekao sam sebi dobro, vi slikajte i zatim me molim vas ostavite na miru, međutim svoj mir nikada nisam mogao da dobijem i oni jednostavno ne žele da me ostave na miru, a pošto ne želim da budem progonjen, ne volim da budem uhođen, to vam je to“, Momoa je završio svoje izlaganje udarajući kameru.

Momoa je takođe iskoristio priliku da se obrati po pitanju loših komentara sa kojima se suočio nakon što je njegova slika uhvaćena u Sikstinskoj kapeli, tokom njegovog boravka u Rimu, zbog koje je neki od posetilaca očigledno debelo profitirao, nakon što je glumac pozvan od strane obožavalaca da se slikaju. „Ukoliko ste ikada pomislili da ne poštujem vašu kulturu, onda znajte da to nije bila moja namera“, rekao je.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group