Evo kako je Džejson Momoa trenirao za ulogu Akvamena

Momoa je jedan od najjačih muškaraca u Holivudu...

Džejson Momoa je jedan od najvećih snagatora Holivuda i njegovi treninzi to jasno pokazuju. Svetsku slavu stekao je zahvaljujući Konanovom rimejku u kojem je glumio, kao i seriji „Igra prestola“. Međutim, Momoa je sada postao još popularniji, jer je tumačio Akvamena u novom solo filmu i tako predstavio odličnu filmsku verziju popularnog junaka.

Momoa je fascinirao sve svojim fizičkim izgledom, pa se zbog toga mnogi pitaju kako on to postiže i šta radi na svojim trening sesijama. Na svojim društvenim mrežama on često pokazuje kakve vežbe radi i fanovi su oduševljeni njegovom snagom. Iako posećuje teretanu i radi mnogobrojne vežbe snage, Momoa kaže da mu je omiljeni trening planiranje po veštačkim stenama. On tvrdi da je ovo najbolji trening jer mu celo telo radi i posle ovog treniga se oseća iscrpljeno, ali zadovoljno.

Iako kaže da redovno ide u teretanu, Džejson kaže da mu najveće zadovoljstvo pružaju vežbe koje su drugačije i koje podsećaju na prepreke u emisiji "Nindža ratnici". On kaže da ga trening sa preprekama bolje motiviše, jer se oseća kao da ima zadatak koji mora da završi, pa zbog toga ne odustaje dok ne pobedi sve prepreke.

Pogledajte ovu video kompilaciju i videćete šta je sve potrebno kako biste postali superjunak.

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group