Evo zbog čega morate da radite PULLOVER vežbu

Ovo je sjajna vežba koja će vam aktivirati mišiće ruku, ramena i grudi...

Ako ste, kao i većina muškaraca opsednuti velikim rukama i grudima, onda je ovo vežba koju nikako ne smete zaobilaziti. Reč je o Pullover vežbi koja se radi samo sa jednim tegom i koja aktivira ogroman broj vaših mišića. Grupe mišića koje su najaktivnije tokom ove vežbe jesu tricepsi i mišići grudi, ali i bicepsi i mišići ramenog dela takođe će biti pod naporom dok je budete radili. 

Ovu vežbu je potrebno da radite u 4 serije i to sa malo većom kilažom. Kilažu namestite tako da je maksimum ponavljanja koji možete da uradite od 6-8. Ova teška ponavljanja omogućiće vam da bolje iscepate mišična vlakna i da brže i efektivnije povećate mišićnu masu kod ovih grupa mišića.

Vežba se radi na sledeći način:

Lezite na klupu i uzmite jednu bućicu na koju ćete staviti željenu kilažu. Dignite bućicu iznad glave i trudite se da vam ruke budu potpuno ispravljene. Bućicu zatim spuštaje unazad iznad glave sve dok vam ruke ne budu paralelne sa podom. Trudite se da vam ruke budu sve vreme ispravljene. Zadržite jednu sekundu, a zatim bućicu vratite u početni položaj i tako uradite maksimum ponavljanja u četiri serije.

Videćete da ćete posle ove vežbe imati goreći osećaj u rukama i grudima, što će vam omogućiti da brže i bolje povećate ove delove tela.

Pogledajte kako se radi ova vežba:

Foto: Gym Junkies

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group