Horor film: bilder pokidao pektoralni mišić tokom benč presa sa 220kg

Rajan je trenirao sa poverlifterom Lerijem Velsom u jednoj teretani u Dubaiju prošle nedelje, pre nego što je došlo do katastrofe...

Ovi momci prvo su podigli 180 kilograma, ali su stvari krenule paklenim tokom kada su na ovu kilažu dodali još četrdeset. U užasavajućem videu, Rajanova pektoralna tetiva je eksplodirala i otkinuta sa koske i može biti viđena u momentu kada je potpuno dislocirana, kada je i ovaj nesrećni čovek pao na pod u agoniji. Leri je organizovao GoFundMe da pokrije troškove njegovog lečenja.

Njegova operacija koja bi po pravilu trebalo da traje sat vremena, zahtevala je čitava četiri časa za kompletiranje pošto su lekari morali da rekonstruišu njegov pektoralni mišić, jer je odvojio tetivu od kosti, što je kao rezultat mišić odvojilo od tetive. Postujući na društvenim mrežama nakon operacije, Rajan je izjavio: "I dalje sam u velikim bolovima, a moje celo telo je otečeno - od glave do pete. Stomak mi je naduven i ispunjen tečnošću i upalama, pa se bukvalno može čuti dok ljulja prilikom mog pomeranja.

Pravi put rehabilitacije i oporavka startuje tek sada, kada se sprovode veliki planovi koje moram pratiti kako bih ovu ruku vratio u svakodnevnu upotrebu, nadalje je ojačavajući kako bih se što pre vratio u teretanu. Iskreno se nadam da će sve ispasti kako treba i da ću se vratiti fazi bodibildinga u kojoj sam bio i pover liftingu na kom sam radio, konačno osvajajući moju profesionalnu kartu nakon nekoliko godina u kojima sam bio veoma blizu."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group