Trening za noge od 60 sekundi!

Zbog ovog treninga ćete zavoleti da radite vežbe za noge...

Svi će se složiti da je trening za noge najdosadniji deo treniranja. To je verovatno zbog toga što su svi uvek fokusirani na druge mišiće kao što su grudi ili biceps, pa ne žele da troše vreme na noge. Ipak, ovo je velika greška. Koliko ste puta samo videli neproporcijalne muškarce koji imaju torzo kao Švarceneger, ali zato imaju noge kao „pile“.

Ovaj trening je upravo kratkotrajno rešenje koje će vas naterati da svaki dan opteretite mišiće vaših nogu. Trening se sastoji od 3 lake vežbe i za samo 60 sekundi dnevnog treninga, vaše noge će biti pod dovoljnim naporom.

1. Čučnjevi u stranu

Iz uspravnog stojećeg položaja, spuštajte se u jednu stranu, savijajući jednu nogu u kolenu. Uradite deset ponavljanja sa jednom i deset ponavljanja sa drugom nogom.

2. Skokovi sa raskorakom

Uradite 10 ponavljanja ove vežbe. Skačite i u vazduhu menjajte vaše noge tako da izgleda kao da hodate u mestu.

3. Čučnjevi

Za kraj uradite 10 čučnjeva. Možete se koristiti i tegom ako želite da povećate težinu ove vežbe.

Zapamtite, rađenje samo ovih vežbi neće dovesti do toga da imate savršenu formu. Ovaj kratak trening će vam samo pomoći da svakodnevno aktivirate vaše noge u dovoljnoj meri. Ako želite da postignete rezultate, onda se morate posvetiti mnogo više vašim nogama. Odvojite jedan do dva dana kada ćete raditi samo vežbe za noge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group