Robi Vilijams otkrio tajnu gubljenja kilograma

Poznati pevač otkrio je fanovima kako je uspeo da skine višak kilograma i da se vrati u sjajnu formu...

Kilogrami su glavni neprijatelj većne ljudi i kako čovek stari, tako kilogrami postaju sve opasniji, ali i moćniji. Ponekad se čini kao nemoguća misija smršati, jer koliko god se trudili i pokušavali, oni nekako uvek ostaju zalepljeni tamo gde ne treba.

Ipak, smršati je moguće, ali samo ako pronađete pravi način. Robi Vilijams  je jedan od slavnih ličnosti koji se borio sa kilogramima i koji nikako nije znao kako da se vrati u staru formu. On kaže da je mesecima pokušavao i da je probao različite suplemente i dijete i da je bilo malih pomaka u početku, ali da se on ubrzo zatim uvek vraćao na veću kilažu.

Međutim, Robi je uspeo da pronađe svoj put i da uspe da svoje telo transformiše, a svojim fanovima je otkrio i kako:

„Mučio sam muku sa kilogramima. Uvek sam imao problem sa gojenjem, ali u poslednjih nekoliko godina nisam znao kako da se borim sa time. Onda sam stupio u kontakt sa jednim trenerom i kao da mi je univerzum poslao rešenje. Tada sam počeo da se bavim boksom i ovaj sport je najzaslužniji što danas mogu da se pohvalim da sam fit i da sam mršav. Pomoću boksa,vežbao sam čitavo telo i istovremeno topio masti, što me je ojačalo i duhovno i fizički. Ali, to nije sve, uradio sam još jednu bitnu stvar koja mi je mnogo pomogla. Ostavio sam cigare! To je otrov, to je smrt i čim se rešite cigareta, vaš život počinje da okreće bolje stranice.“

Robi je ovim rečima inspirisao mnoge i objasnio da svako može doći do cilja, ali samo ako to stvarno i jako želi. Da bi dobili ono šta želite morate se neizmerno truditi i odreći najlepših stvari, ali kada to uradite, uspeh je zagarantovan.

Foto: LIVEKINDLY

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group