Fitness - Fitness saveti

Ros Batler predstavlja idealne vežbe za pektoralis i leđa

Ros Batler je glumac najpoznatiji po ulogama u 13 Reasons Why, To All the Boys i Shazam naslovima, ali i po tome da svoje trening rutine nikada ne uzima zdravo za gotovo, čak i u vreme kada normalan odlazak u teretanu predstavlja sve samo ne to...

Mladi glumac nedavno je zamolio jednu ekipu lokalne teretane u Los Anđelesu da isprazni jedan od svojih objekata kako bi njegov trenažni proces gornjeg dela tela koji koristi kako bi ostao u formi tokom karantinskog perioda bio snimljen.

Batler je koristio poseban trenažni protokol kako bi izbegao da tokom vežbanja provede previše vremena u forsiranju jednog dela tela. “Nastojim da podelim svoje grupe mišića u dva trenažna dana”, izjavio je. “Danas radim grudi i leđa, tako da ću stvari održavati lakšim.”

Ovo je veoma dobra strategija za sve koji žele da kreiraju daleko efikasnije treninge, posebno zbog fokusiranja na dve suprotne mišićne grupe, što Batleru omogućuje da smanji periode odmora bez kompromisa po pitanju performansi, ukoliko odlučimo da iskoristimo njegov protokol identično ga kopirajući u svakom koraku.

Ukoliko želite da isprobate ovu interesantu seriju vežbi, biće vam potrebni tegovi i gume za vežbanje. Tokom izvođenja ove posebne rutine možete uključiti i velike setove rotirajući ponavljanja između A i B serija vežbi. “Ovo nije jedna od mojih najlakših trening rutina, ali je svakako nešto što možete raditi kod kuće. Vežbe koje vam predstavljam prilično su izazovne, a upravo je to njihova najbolja osobina.”

Vežbe pre umora

Lučni sklekovi

3 seta od 10 ponavljanja

Delimični zgibovi

3 seta od 10 ponavljanja

Vežba

1A: Most

3 seta od 5 standardnih ponavljanja i 5 ponavljanja sa izdržajem

1B: Dizanje tegova u savijenom položaju

3 seta sa 10 ponavljanja

2A: Istezanje donjeg pektoralisa sa trakom

3 seta sa 10 ponavljanja

2B: Vežbanje sa trakom u sedećem položaju

3 seta sa 10 ponavljanja

3A: Jednoručno vežbanje sa trakom

3 seta sa 10 ponavljanja sa obe ruke

4A: Sklekovi

1 set sa što je više moguće ponavljanja

4B: Istezanje sa gumom

3 seta sa 10 ponavljanja

N.Đ.

Ivor: Men’s Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group