Australijanac postavio novi svetski rekord u prednjem izdržaju

Danijel Skali potpuno je iscrpeo svoje telo u najtežem izdržaju koji je trajao neverovatnih devet ipo sati...

Ovaj izdržaj je težak sam po sebi dovoljno kako bi neko ostao u njegovom položaju duže od jednog minuta, a da mu pritom ne popusti svaki mišić na telu od napora. Australijanac je ostvario ovaj neverovatni rekord prošlog meseca i ostao je u plank izdržaju 9:30,1 sekund, a njegovo vreme odmah je odmah prepoznato od strane zvaničnika i upisano u knjigu rekorda.

Danijel je potpuno uništio prethodni rekord koji je postavio bivši marinac Džordž Hud, februara meseca prošle godine, sa vremenom od 8:15,15 sekundi. Ovaj Australijanac pati od CRPS oboljenja - kompleksnog regionalnog sindroma bola - koje mu se emituje kao konstantan bol u ruci, čak i pod najmanjim naporom.

Ovo stanje razvilo se nakon što je Danijel doživeo nesreću sa dvanaest godina i izazvano je time što njegov mozak šalje netačne poruke njegovoj ruci na koju ovaj sindrom utiče. Skali je pokušao da umanji bol u svojoj ruci noseći kompresioni rukav, međutim on priznaje da je i dalje mogao osetiti kako on probija tokom njegove vežbe duge devet ipo sati.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group