Fitness - Vežbe

Da li ste čuli za vežbu FARMERSKO HODANJE

Odlična vežba za leđa...

Velika leđa su pokazatelj snage i svi koji treniraju se trude da povećaju leđne mišiće. Ipak, ovo nije tako lak zadatak. Potrebno je dosta vremena kako bi se ovi mišići pravilno razvili i samim tim povećali. Zbog toga smo mi odlučili da vam predstavimo vežbu koja će vam omogućiti sjajan trening za leđa.

Ova vežba se popularno zove FARMERSKO HODANJE i radi se na sledeći način.

Uzmite u obe ruke bućice na koje ćete staviti malo veću težinu. Sve što sada treba da radite jeste da pravite malo veće i spore korake i da tako hodate sve dok bućice ne počnu da vam ispadaju iz ruku. Što težina bude veća, to će vežba biti efektivnija.

Ova vežba je idealna za kraj treninga kada ste već umorni i iscrpljeni i kada želite da dodatno opteretite vaše trapezius mišiće. Slobodno možete koristiti malo veće težine, jer ova vežba ne zahteva podizanje i cimanje, već samo nošenje, što će vam omogućiti da povećate celokupnu snagu i izdržljivost tela.

Pogledajte kako se radi ova vežba:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group