Fitness - Vežbe

Evo kako izgleda osnovni KROSFIT trening

Ako želite da se aktivirate, a da se ne bavite klasičnim treningom u teretani, onda bi možda trebalo da probate krosfit trening...

Sigurni smo da sve više slušate o krosfitu kao vidu treninga, ali verujemo da mnogi od vas ne znaju šta krosfit tačno znači i predstavlja. Krosfit je vrsta vežbanja, koja zahteva da trenirate i radite naporne i zahtevne vežbe vod velikim intezitetom u kratkom vremenskom roku.

Dakle, prilikom krosfit treninga, nećete imati mnogo vremena za odmor, a sve serije i vežbe koje budete radili, moraćete da radite brzo, eksplozivno i da momentalno prelazite sa jedne na drugu vežbu.

Ovakav tip treninga je posebno dizajniran kako bi se povećala izdržljivost i snaga svake individue, za vrlo kratak vremenski period. Istraživanja su pokazala da ovaj vid treninga najbrže dovodi do rezultata u pogledu snage i kondicije, a takođe ćete i vrlo lako oblikovati telo i postići najlepši prirodan izgled radeći mnogobrojne krosfit treninge.

Mi ćemo vam prikazati kako izgleda osnovni krosfit trening koji se satoji od nekoliko vežbi i koji se radi u roku od nekoliko minuta.Poenta je da uradite što više ponavljanja u što većem periodui i da odradite različite tipove vežbi, kako biste vaše telo stimulisali da raste, da jača i da se oblikuje.Krosfit treninzi su takođe kreirani kako bi ravnomerno i istovremeno jačali sve mišiće u telu.

Pogledajte video klip.

Foto:BOXROX

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group