Hemsvortov lični trener zabranio milenijalcima i pozerima ulaz u svoju teretanu

Lični trener Krisa Hemsvorta nedavno je razljutio mase zabranivši milenijalcima, teretana džankijima i fitnes pozerima ulazak u njegov novi prostor...

Džonatan Frimen radi sa ovom holivudskom zvezdom već dugi niz godina, pomažući mu da bude u savršenoj formi za neke od svojih najvećih uloga u karijeri. Međutim, čak ni Hemsvortu, koji ima 38 godina, neće biti omogućeno da zakorači u njegov novi Club Activ fitnes centar, zbog njegove striktne zabrane ulaska milenijalcima.

Razgovarajući sa holivudskim medijima, trener je izjavio: "Ukoliko ste rođeni nakon sedamdesetih, ovo nije teretana za vas". Uprkos zabrani, popularni glumac nikako nije stao sa svojim fitnes režimima i deluje kao da je u savršenoj formi za svoj predstojeći film, Extraction 2. Iskoristivši svoj Instagram nalog ranije ove godine, Hemsvort je svojim obožavaocima pružio uvid u svoje trening rutine.

Deleći snimak na svom nalogu, on je napisao: "Priprema za predstojeći nastavak Extraction naslova za Netfliks." Tranzicija sa treninga sa velikim težinama na nešto funkcionalnije pokrete sa telesnom kilažom, fokusirane na agilnost, snagu i brzinu, definitivno predstavalju fokus za njega, a kako bi svima omogućio da isprobaju njegove pripremne vežbe, on je predstavio program za koji tvrdi da ga je potrebno raditi dok pluća ne krenu da vape za milošću.

Listovane vežbe Krisa Hemsvorta uključuju:

-Trominutnu boks rundu kao kardio

-Pedeset čučnjeva za donji deo tela

-Četrdeset sit thru ponavljanja za mobilnost

-Dvadeset ponavljanja za svaku baznu vežbu pojedinačno

-Dvadeset i pet trbušnjaka za gornji deo tela

-Odmor od dva minuta između ukupno četiri seta u totalu

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group