Fitness - Vežbe

Najgore vežbe za povećanje mišića

Fitnes trener, Rajan Humiston, otkrio je na svom Youtube kanalu koje vežbe su po njegovom mišljenju najgore...

Pre nego što otkrijete o kojim vežbama je reč, moramo napomenuti da ove vežbe ne morate izbegavati i da ih možete raditi ako ih volite i ako vam odgovaraju. Poenta je samo da one ne utiču toliko na razvitak mišića i da ne donose dovoljno velike rezultate za trud koji ulažete. To je sve.

Rajan Humiston kaže da druge vežbe ili varijacije ovih mogu dovesti do boljih rezultata, jer su ove vežbe ograničene i jer ograničavaju mišiće u određenim pokretima, pa se oni ne mogu dovoljno pocepati, odnosno stimulisati na rast.

On takođe dodaje da su ovo neke od popularnijih vežbi, pa ih zato velika većina radi, bez svesti da ove vežbe zapravo nisu toliko efektivne i da bi sa nekim drugim sigurno došli do boljih rezultata.

Pogledajte video klip gde će vam Rajan pokazati o kojim vežbama je reč, a takođe će vam pokazati i koje vežbe trebate da radite kako biste bolje napredovali i stimulisali vaše mišiće.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group